Motorrijtuigen en transport

Motorrijtuigenverzekering

Een paaltje op een parkeerterrein, een botsing in de stad of een aanrijding op de A4. Een ongeluk met een van uw bedrijfsauto’s is snel gemaakt. Een goede motorrijtuigenverzekering biedt uitkomst. Tussen de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars kan veel verschil zitten. Wij zoeken graag voor u uit wat een goede en voordelige oplossing voor uw bedrijf is.

Eigen vervoerverzekering

Als uw eigen gereedschappen ’s nachts uit een bestelauto worden gestolen, dan kunt u de volgende dag niet aan het werk en gemaakte afspraken met klanten niet nakomen. Wanneer u voor uw werk uw eigen goederen vervoert welke u bij uw klanten nodig heeft en deze worden beschadigd, gestolen of als deze bederven, dan biedt de eigen vervoerdersverzekering uitkomst. De eigen vervoerdersverzekering biedt financiŽle bescherming en continuÔteit van de onderneming.


Goederentransportverzekering en Tranportbedrijfsschadeverzekering

Vervoert u regelmatig goederen van derden? Houdt u er dan rekening mee dat eventuele schade aan deze goederen door een ongeval of diefstal niet wordt gedekt door uw motorrijtuigenverzekering.

Met de goederentransportverzekering verzekert u zich van vergoeding van de schade die ontstaat tijdens het vervoer van goederen.

Een aanvullende Transportbedrijfsschadeverzekering dekt de risico’s van omzetderving als gevolg van een beschadiging of verlies tijdens het transport.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering dekt het risico dat u als transporteur aansprakelijk wordt gesteld bij schade aan de door u vervoerde lading. Denk hierbij aan diefstal van hoogwaardige goederen zoals elektronica of merkkleding.

Een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw onderneming niet tegen claims maar tegen de (financiŽle) schade van claims. De aansprakelijkheid voor schade aan de vervoerde lading. Ondersteunt met preventieadviezen om schade te voorkomen. Bij schade heeft u geen werk met betrekking tot aansprakelijkheidsstelling en juridische afhandeling.

Zakenreisverzekering

Gaan u en (enkele van) uw personeelsleden op zakenreis, dan is het verstandig een zakenreisverzekering af te sluiten. Deze verzekering vergoedt medische kosten, ongevallen, vervangend vervoer en schade aan of diefstal van bagage en kostbare apparatuur. Bijvoorbeeld een laptop of mobiele telefoon. Gebeurt er iets tijdens uw zakenreis, dan kunt u bovendien vertrouwen op snelle en professionele hulpverlening. Reizen u en eventueel uw collega’s regelmatig voor uw bedrijf, dan is de doorlopende zakenreisverzekering de beste oplossing. Dit is gemakkelijker en goedkoper dan iedere keer losse verzekeringen af te sluiten. De premie van de verzekering is afhankelijk van het beroepsrisico of de werkzaamheden van de reizende persoon en wordt gebaseerd op het aantal geschatte reisdagen. Op het einde van het jaar wordt het verschil tussen de geschatte en daadwerkelijke reisdagen met u verrekend.