De Beleggingsrekening

"Een manier om uw geld te laten groeien"

Het is verstandig te beleggen op een manier die bij u past. De één is bereid enig risico te nemen voor een hoger rendement, de ander kiest voor zekerheid. Welke beleggingsstrategie bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie.

Waarom een Beleggingsrekening?

Met een beleggingsrekening kunt u vrij kiezen uit diverse beleggingsfondsen. Ieder fonds heeft een eigen risicoprofiel. U kunt gedurfd beleggen of kiezen voor een laag risico. Uw voordelen:

Hoe werkt het?

U hoeft geen groot vermogen te bezitten om een vermogen te kunnen opbouwen. U kunt al deelnemen met een maandelijkse storting vanaf € 50,- per maand.

Hoe zit het met de belasting?

De waarde van uw beleggingen en spaartegoeden zal via het boxenstelsel in box 3 worden belast met de vermogensrendementsheffing. In box 3 betaalt u 1,2 procent over de gemiddelde waarde van uw netto-vermogen. Maar niet uw gehele vermogen wordt belast. Per persoon geldt een algemene vrijstelling van 19.698 euro. Indien men één of meerdere minderjarige kinderen heeft, wordt dit bedrag met 2.631 euro per kind verhoogd.

Hoe nu verder?

Voordat u begint met beleggen, kunt u zelf uw beleggersprofiel toon HTML-versie van het document bepalen: hoeveel risico kunt en wilt u nemen met uw geld? De uitkomst kunt u meenemen naar een analysegesprek met Marcel van der Smitte en Partners. Op grond van uw beleggersprofiel maken wij samen met u een financieel plan dat rekening houdt met al uw wensen.

Bent u enthousiast geworden over een beleggingsrekening en wilt u een beleggingsrekening openen, neem dan contact met ons op.