Zekerheid, ook in uw vrije tijd

Of u er nu alleen een dagje op uit trekt, samen een weekend in een andere stad vertoeft of met het hele gezin op een welverdiende vakantie gaat, ook op reis wilt u zekerheid. De zekerheid dat als u te maken krijgt met bijvoorbeeld diefstal, ongeluk of ziekte, u de financiŽle schade krijgt vergoed.

Reisverzekering

Verliest u op reis uw bagage of wordt u ziek tijdens uw vakantie, dan dekt een reisverzekering de schade aan uw spullen of de kosten voor medische hulp. Voor schade door risicovolle vakantiesporten, zoals bergbeklimmen of duiken, is een aanvullende verzekering vaak noodzakelijk. Als u vaker per jaar op reis of een weekend er tussenuit gaat, dan is een doorlopende reisverzekering aan te raden.

Wilt u meer informatie over reisverzekeringen of deze verzekering online afsluiten klik hier.

Annuleringsverzekering

U moet uw vakantie afbreken of u kunt uw reis helemaal niet laten doorgaan door ernstige ziekte een ongeval of een sterfgeval. Het gebeurt waarschijnlijk niet vaak, maar als het gebeurt, is dat heel vervelend. Een annuleringsverzekering vergoedt in ieder geval de financiŽle schade, zoals de vooruitbetaalde huur van het appartement of (een gedeelte van) de reissom.

Recreatie-uitrustingverzekering

Als u op reis recreatieattributen meeneemt, zoals een boot, surfplank of duikuitrusting, dan is het raadzaam een recreatie-uitrustingverzekering af te sluiten. Deze vergoedt materiŽle schade aan uw materialen en eventuele inboedel na bijvoorbeeld brand, storm, inbraak of diefstal en biedt dekking voor aansprakelijkheidsschade.

Buitenlandverzekering

Woont u in het buitenland en komt u naar Nederland, dan wilt u in geval van een ongeluk of plotselinge ziekte goed verzekerd zijn. Een buitenlandverzekering biedt een passende oplossing, of u nu op familiebezoek, op vakantie, voor gezinshereniging of voor tijdelijk werk naar Nederland komt. Waar het in Nederland immers een goede gewoonte is een verzekering af te sluiten voordat u op reis gaat, is dat in andere landen vaak nŪet zo vanzelfsprekend. Wijs uw familie of vrienden die langskomen dan ook op de buitenlandverzekering.

Wilt u meer informatie over de buitenlandverzekering of deze verzekering online afsluiten klik hier.