Helpende hand bij schade

"Wij nemen u de zorg uit handen"

Aan schade denken doet u natuurlijk niet graag, maar het gevaar ligt altijd op de loer. Daarom is het verstandig rele risico’s af te dekken met de juiste verzekeringen.

Schade voorkomen kunnen wij uiteraard niet, maar wij ondersteunen u graag bij het afsluiten van een verzekering die aansluit op uw wensen en behoeften.

Ook nemen wij u graag werk uit handen bij eventuele schadebehandeling.

Marcel van der Smitte en Partners heeft de beschikking over schademedewerkers die hun vak verstaan. Bovendien werken wij nauw samen met een groot aantal verzekeraars. Hierdoor kunnen wij perfect inschatten of de schade gedekt is en kunnen wij zorgen voor een vlotte afhandeling.

Tijdens de schadebehandeling houden we u regelmatig op de hoogte van de voortgang. En u kunt altijd met uw vragen bij ons terecht.

Ook verzekeringen verdienen onderhoud

"In enkele minuten uw verzekeringen weer helemaal bij de tijd."

In de loop der jaren verzamelt u heel wat spullen om u heen en neemt de waarde van uw inboedel aanzienlijk toe. Daarom raden we u aan eens in de vijf jaar de balans op te maken. Wees gerust, we vragen u niet om een complete lijst met alles wat er bij u in huis staat. Er zijn handige hulpmiddelen om snel de waarde van uw inboedel te bepalen.

Met behulp van een inboedelwaardemeter heeft u aan de hand van enkele vragen een goede waarde-indicatie. Uiteraard stijgt niet alleen uw inboedel in waarde, datzelfde geldt voor uw woning zelf. Om uw opstalverzekering actueel te houden, hebben we eveneens een waardemeter beschikbaar. Invullen kost slecht een paar minuten, daarna weet u weer zeker dat u niet bent onderverzekerd.

Sterker nog, nadat u een inboedel- of herbouwwaardemeter heeft ingevuld, krijgt u van uw verzekeringsmaatschappij een keiharde garantie tegen onderverzekering. Zo'n garantie wordt meestal afgegeven voor een periode van vijf jaar. Download de waardemeters van onze site, vul deze in en retour ze aan ons. Wij regelen dan snel voor u dat alles weer up to date is.

Inboedelwaardemeter

Herbouwwaardemeter


Pakketpolis

"Uw polissen in n overzicht is makkelijker n voordeliger."

Als u al uw verzekeringen op n polis onderbrengt, bespaart u op polis- en verlengingskosten. Daarnaast kunnen in een zogenoemde pakketpolis uw verzekeringen elkaar niet overlappen. Hierdoor betaalt u nooit teveel premie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over pakketverzekeringen of deze online afsluiten klik hier.