Uitvaartverzekering

Uiteraard wilt u er niet aan denken de dood, helaas gaan we allemaal een keer en als u uw nabestaande zonder zorgen achter wilt laten met betrekking tot uw uitvaart is het verstandig om hier tijdig aan te denken. Ook is het belangrijk uezelf de vraag te stellen wat u wilt, begraven of cremeren, wellicht heeft u nog andere wensen of ideeën hierover. Hieronder kunt u hierover online informatie vinden.

Wilt u online een uitvaartverzekering in natura of in geld bekijken en afsluiten?

Hier kunt u de verzekering bekijken en afsluiten. Indien u de verzekering online afsluit is er géén sprake van advies.

Wilt u meer informatie of advies over uitvaartverzekeringen voor uw persoonlijk wensen, kunt u met ons kantoor contact opnemen, zodat wij samen met u kunnen bekijken welke verzekering het beste op uw wensen aansluit. Naast deze online verzekering hebben wij nog meerdere mogelijkheden.

Om u een goed beeld van de uitvaartkosten te geven, is de uitvaartkostenmeter ontwikkeld. Aan de hand daarvan kunt u zien wat de kosten van uw persoonlijke uitvaartwensen zijn. Daarnaast kunt u de grafkosten per gemeente inzien, welke jaarlijks in kaart worden gebracht. En ook die zijn de laatste jaren explosief gestegen. Bovendien zijn de onderlinge verschillen enorm!

Uw persoonlijke wensen in kaart gebracht

Toegang tot de uitvaartkostenmeter krijgt u door op onderstaande link te klikken.

Klik hier