Uw hypotheeklasten beschermd

  1. Hypotheekbeschermer bij ziekte arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
  2. Hypotheekbeschermer bij ernstige aandoeningen en ongevallen

Hypotheekbeschermer bij ziekte arbeidsongeschiktheid en werkloosheid

Ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid kunnen grote gevolgen hebben voor uw financiŽle situatie.

Dit komt onder andere doordat het sociale 'vangnet' door onze overheid steeds verder is versoberd en u daardoor al snel geconfronteerd wordt met een inkomensachteruitgang van 30% of meer. Juist deze financiŽle achteruitgang kan er toe leiden dat u, in een toch al oncomfortabele situatie, zoals arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, uw hypotheeklasten niet meer kunt voldoen.

Met het afsluiten van een woonlastenbeschermer hoeft u zich geen zorgen te maken over de doorbetaling van uw maandelijkse hypotheektermijnen, u bent dan beschermd tegen de financiŽle gevolgen van ziekte, een ongeval, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid.

 

Hypotheekbeschermer bij ernstige aandoeningen en ongevallen

Indien u de premie van de volledige dekking te hoog vindt, maar toch een vangnet wilt is er de dekking voor ernstige aandoeningen en ongevallen.

Belangrijk om te weten is dat wanneer u over de lasten van de hypotheekbeschermer fiscaal voordeel geniet, u de uitkering van de maandlasten ook bruto zult ontvangen. Wanneer u geen gebruik maakt van het fiscale voordeel, dan zullen de ontvangen uitkeringen netto ontvangen worden. 

terug naar boven